Laget

Copyright © All Rights Reserved

Kristian melder frafall

Okei. Here it goes.

 

Etter flere lange og søvnløse netter må æi med tungt hjerte meddele at æi ikke får mulighet til å tre den høyt elskede blodrøde Brinkendrakta over hodet i jula 2014.

 

...ikke får æi høre han Espen brøle krigsrop i garderoben. Ikke får æi ta del i felleskapet som e elska av oss og hata av alle andre. Ikke får æi føle på nervøsiteten når vi finn ut at vi mangle keeper eller oppleve å komme stappmett og forsinka til enda en bankett.

 

Nån vil kanskje spekulere i grunner til uteblivelsen; E det at han Torbjørn mobba meg med speilrefleksen på Gsport? Nei. Hovedforklaringa ligg dog i familiære forpliktelser som medføre at julefeiringa 2014 i sin helhet blir å finne sted i kanskje på Norefjell og på Lillehammer. Selv om detta nok e av begrensa betydning rent sportslig synes æi det e både vanskelig og vemodig...

 

I og med at livstidskontrakta mi med FK Brinken vil alltid være der, så sees vi til neste år!.

Yngvar i vinden

Han elsker According to Jim og 17. mai – men høyest av alt henger FK Brinken. Dette er gledessprederen Yngvar Øgård.

 

FK Brinken. Turneringas desidert mest sagnomsuste lag. Mer enn et lag. Hva er egentlig FK Brinken, Yngvar?

 

- Hvor skal man starte… Så vanvittig mye mer enn et lag! FK Brinken er en institusjon i Juleturneringa-sammenheng. Vi har vært med siden starten, og kommer til å fortsette å være med i uoverskuelig framtid. En stor vennegjeng med Juleturneringa som et årlig samlingspunkt. Fellesskap har alltid vært blant kjerneverdiene i Brinken, og kommer alltid til å være det. Nettopp disse verdiene gjorde at vi til og med hadde stor forståelse da Lars Kristian Nerum, beklageligvis, valgte å forlate oss til fordel for sitt hjemlige fellesskap, Sønner av Salangsdalen. Det er aldri noe å utsette på stemningen innand i Brinken. Dette gjenspeiles av at det nå kan se ut til at vi har klart kunststykket å få tidligere klubbnomade, John Gustav Laugerud, til å føle seg hjemme, en bragd verken Bygdetunet eller Dølatid har klart tidligere! Les mer

Sak

Andrè kan meldes i rute og gleder seg til turneringen.

 

Det ble bekreftet på siste trening i leiren at han er i rute. Overstegsfinta satt lettere enn før og den fysiske formen leverer som alltid.

Nybakt far, nytt sinn og perspektiv.

 

Espen har virkelig satt forventninger til seg selv. Ingen fest før Banketten i år. Hva er effekten av dette? Fjerde jueldag har svaret.

Flyttet tilbake til Bardu.

Halvard spiller virkelig på hjemmebane i år. Farten i kroppen er som før, blikket er rettet fremover og er klar for å bøtte inn mål som han gjorde i ungdomstiden.

Gruppe A

  • FK Brinken
  • Liggeunderlaget
  • Isbjørn
  • Tiki Taka
  • Dølatid